2011-02-23

Paso keitimas

Taigis, prisireikė Mažajai Damai naujo paso. Bjaurus tai reikalas - važiuoji kaži kur į nykų pasų poskyrį, ilgai ir nuobodžiai pildai anketas, o dar tas šlykštus nerimo kirminas - ar tikrai niekur nesuklydau, nieko nepraleidau, o tai aprėks Labai Svarbi Valdininkė, vėl reiks viską iš naujo pildyti. Ir Mažoji Dama, aišku, nusiteikusi visokeriopai padėti - tai zirzia, tai eina, kur šauna į galvą, tai ropščiasi ant kelių ir iškart vėl nuo jų..

Ot ir ne. Nuvažiavom, vietoj susimokėjom kortele, prie to paties staliuko šiaip ne taip nufotografavom Mažają Damą, kuri daug labiau norėjo išraiškingos profilio nuotraukos, o ne nuobodžios pasinės, ir per mažiau nei dešimt minučių viskas buvo baigta. Tušinuko prireikė tik parašui ant anketos. Visiškai neskausminga, o kas smagiausia - buvo netgi kampelis vaikams su sėdmaišiais ir pora žaislų, kad neprailgtų ir tos dešimt minučių. Valio valio duomenų bazėms, šiuolaikinėms technologijoms ir moderniems, besišypsantiems valdininkams.

1 komentaras:

  1. kaip džiaugiuosi Jūsų pasiekimais ir atsiliepimais!!! :) Nusiraminau, nes tų Labai Svarbių Valdininkių baisiai nemėgstu, o dar papildoma dažnai pasitaikanti biurokratija (reikia tokio popieriuko, dar anokio rašto, dar nuotraukos ir tik va tokios ir t.t.) mane labai gasdina... Eisim ir mes Mažam Žmogui daryt dokumento! :)

    AtsakytiPanaikinti