2009-11-25

WOO ir Paparazzi

Praėjusią savaitę mane ištiko kokteiliai. Pačiu laiku, beje, nes sėdėjimas namie buvo pradėjęs barbenti per stogą.

Kokteiliams svarbu du dalykai - vieta ir kompanija. Pastarajai jokių priekaištų neturiu, o va apie vietą ir papasakosiu.

Pirmiausia aplankėm Woo. Buvau ten pirmą kartą ir įspūdis net labai teigiamas. Aplinka pasirodė jauki, žmonės įvairūs ir nekompleksuoti, padavėjai galėtų būt ir stropesni, bet nebuvo tragiški, kokteiliai geri ir nelabai brangūs. Muzika kiek per garsi norintiems paplepėti, bet pati ta šokantiems, tai užskaitau ir ją. Iš maisto ragavom tik tempurą, kuri tikrai nebuvo bloga, o ir pats meniu tinkamas - yra ką užsisakyti prie taurės ar stiklinės. Būtinai ateisiu dar kartelį, ypač jei vėl ištiks kokteiliai.

O po to padarėm klaidą ir nusprendėm aplankyti mano seną simpatiją Paparazzi. Ar jums yra taip buvę, kad sustinkat savo mokylos laikų buvusį ir pamatot, kad tas sustorėjęs, suglebęs, tos kadais kerinčios akys užgesusios, ir nors jis pokštauja bei flirtuoja, mintyse džiaugiatės, kad užteko proto su juo nelikti ilgam. Va būtent taip pasijutau Paparazzi bare. Kažkada labai viliuojusiame meniu liko tik "kokteiliai nepilnamečiams" - saldūs sirupiniai, suvienodėję ir neįdomūs. Aptarnavo be dvasios - negaliu sakyt, kad blogai, bet akivaizdu, kad savo darbovietės padavėja nėra įsimylėjusi. Labiausiai nuvylė apšvietimas - kai kiek kaušteli, mažiausiai norisi rampų prožektorių, plieskiančių į veidą. Nei jauku, nei intymu. O keisčiausia, kad prie durų rankines tikrino apsauginis - prie baro įėjimo tai nėra labai įprasta, ir tiesą pasakius, nemalonu. Nebeisiu greičiausiai, o kažkada ta vieta labai labai žavėjausi. Gaila.

Skanių kokteilių visiems, beje, kur dar Vilniuje verta dėl jų nueiti?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą