2009-05-01

Grill Brazil

Kokios dar dietos, net saiko jausmą pamiršau. Daug daug visko, nenutrūkstamai plaukiantys gardūs kasniai, akys nori dar ir dar, nors pilvas jau pukši, neatsispiriu dar vienam mažyčiam gabalėliui. Minkšta, sultinga mėsa, ant liežuvio ištirpsta druskos kristalėlis, ir vėl norisi ragauti. Vakar neatsispyrėm pirmykščiam malonumui apsiryti ir apsilankėm "Grill Brazil". Manyčiau, ne paskutinį kartą, nors vasarą gal ir mažiau norėsis keptos mėsos. Neatsidžiaugiu, nes seniai norėjau, kad Lietuvoje atsidarytų "all you can eat" tipo restoranas, ne dėl apsirijimo, o dėl galimybės vienu metu išragauti daug skirtingų skonių, rinktis ir bandyti, be jokios baimės, nes visko tik po kąsnį. "Grill Brazil" toks ir yra - susimoki už "galvą" (šiuo metų - 29lt) ir kerti kiek lenda. Ir ne kokių nykių žalėsių, o keptos mėsos, kurią nuolat karštą ir šviežią siūlo praeinantys padavėjai. Beje, žalėsių ir kitokių įdomių garnyrų irgi iki soties, taigi tikra šventė akims ir nemažai darbo skrandžiui.
Fone skamba smagūs ritmai, kartais užsinoriu pašokti, kad susikratytų maistas, ir vėl būtų galima mėgautis. Kažkiek primena orgiją, kai valgoma iki blogumo, bet kodėl gi ne, kasdien taip nenutinka. Skanu ir daug, ką čia bepridursi, reikia tiesiog ateiti ir valgyti.

5 komentarai:

  1. Nesu buvusi, bet kiek teko matyti stebino, kad absoliučiai tuščia. Lankytojų nulis sveikų. Tai atbaido. Visuomet pietauju Gan bei, esančiame kaimynystėje. Kolkas nenusivyliau :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Keista, kai mes buvom, daugiau nei pusė staliukų buvo užimta. Bet vidury darbo pietaut gal ir nelabai apsimoka, nes laiko daug užtrunka, o pasėdėt su kompanija - pats tas.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nu super, šiandien buvom. Tikrai taip skaniai ir įdomiai senai bevalgiau... :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Maistas skanus, bet pasirinkimas tikrai mažokas, o be to labai gudiai sugalvoję, pirmiausia siulo pastoviai vištieną, po to kai pamato kad kaip jau ir pavalgiai tuomet jau pradeda nesti kaiulieną, kalakutieną, o jautiena kaip ir egzotika, nejauigi jos nebėra...? Mes juk lietuviai suprantam kad vištiena pigiau, bet norėtūsi tos žadėtosios kepsnių įvairovės, juk brazilai ne tik vištieną valgo...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Niekas ten nevalgykit, sestadieni pietaudama leksteje radau kirmina :(. Dar ir dabar i maista negaliu ziuret :(

    AtsakytiPanaikinti