2013-01-07

Mašinos ir moterys

Būti moterimi vairuotoja reiškia arba nuolatines patyčias dėl valdomo aparato neišmanymo (tarsi visi teises turintys vaikinai visuose be išimties automobiliuose rastų kur tepalų lygį pasitikrint, jau nekalbant apie rimtesnius dalykus), arba prievolę žinot daugiau nei autoserviso mechanikas su dvidešimties metų darbo patirtimi. Išgrauškit, apie nuosavą automobilį žinojau privalomą minimumą, bei kur kreiptis reikalui esant, apie svetimas mašinas nežinau nieko, kai kuriais atvejais susigaudau, ką daryt, kai kuriais ne - kaip ir statistinis vyriokas. Gal jau gana mano asmenines kliurkas priskirt visoms moterims?

2 komentarai:

  1. mhm, kas atsitiko?
    Man būti moterim vairuotoja reiškia, kad yra galimybė sulaukti neprašytų galantiškumų. Čia jei mašinoje greta vyriškio nėra.
    Nuleidus padangą - sustos pakeisti ("nesitepkite, nesitampykite"). Degalinėje - langų skystį padės įsipilti. Policininkas baudos už sugedusią lempą nepaims (perduokite, ponia, prašom savo vyrui...)
    Taip patogu, kad prieštarauti nesinori :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ai, šiaip po diskusijų ir kelių įvykių apibendrinimas. kartais tas galantiškumas pastato į tokią bejėgystės padėtį :)

    AtsakytiPanaikinti